Ysanne Clazing

  • Geboren in 1996
  • Woonachtig in Leeuwarden/Zutphen
  • Afgestudeerd aan de NAVB, Fotovakschool te Apeldoorn
  • Werkend bij CameraNU.nl te Apeldoorn
  • Een vrouw die haar dromen volgt in de fotografie

Mijn hele leven heb ik al liefde voor fotografie, als klein meisje liep ik al rond met een fototoestel. In 2021 heb ik besloten van mijn passie mijn werk te gaan maken en ben hard aan het werk om professioneel fotografe te worden. Een jaar later heb ik mijn eigen bedrijf opgezet.

Ik heb de basisopleiding Fotografie afgerond en daarop aansluitend de deeltijdopleiding Fotografie afgerond aan de NAVB, Fotovakschool te Apeldoorn.

Mijn eigen studio

Bij mij in de studio draait alles om het vastleggen van de essentie van het leven, of het nu gaat om zakelijke portretten, dierbare familiefoto’s, trendy fashion shoots, of verfijnde portretten. Mijn studio biedt een veelzijdige omgeving waar creativiteit geen grenzen kent.

Een van de kenmerken die mijn studio uniek maakt is de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende achtergronden om de perfecte sfeer voor jouw foto’s te creëren. Of je nu de voorkeur geeft aan een tijdloos wit, een rustgevend blauw, een warm amandelbruin of een ingetogen grijs, ik heb het voor jou. Jouw wensen staan bij mij centraal.

Maar dat is nog niet alles. Mijn studio is zorgvuldig ontworpen met huiselijke elementen en gezellige hoekjes, waardoor je je direct op je gemak zult voelen. Of je nu de voorkeur geeft aan een formele setting of juist een meer informele en ontspannen sfeer wilt.

Mijn studio ligt aan de prachtige Emmakade 59 in Leeuwarden. Uiteraard is buiten in de natuur fotograferen of op locatie ook mogelijk.